Upotrebom naših usluga pristajete na to da koristimo kolačiće i slične tehnologije za poboljšanje i prilagodbu sadržaja, analizu prometa, oglašavanje i zaštitu od neželjene pošte, zlonamjernog softvera i neovlaštene uporabe.

Elektricna gitara Hohner professional ST Scorpion 0
1 / 10

Opis

Prodajem Hohnera,

U ok je stanju, ima dijelove gdje se skinula boja vidljivo na slikama i 2 u samom kutu mala udubljena nit ne primjete se toliko, fali joj jedan saraf pa je samo stavljena zamjena i sluzi svrsi treba kupiti samo drugi, pragovi su malo istroseni i kobilica pa zato stoje 3 papirica vidljivo na slici mogu se izvadit to je stavljeno privremeno jer nije kupljena nova kobilica da se zamjeni.

Ima divno djelovanje i intonaciju s ravnim vratom,

Dolazi s odabranim kamionima koje je osmislio EMG.

Da gitara nije u najboljem stanju ali se moze idalje dosta svirati na njoj, lijepo zvuci i lagana je za svitar i drzat, zice su od vrata udaljne 1.5 mm tako da je stvarno laka za svirat,

Masinice su jako dobre odlicno drze zice na mjestu ja sam rijetko morala nastimavat,

Sve sta se treba zapravo popravit na njoj su pragovi, kobilica i staviti pripadajuci saraf na zicu, tako da malo ulaganje u nju i bila bi ko nova.

Uz nju ide torba i trzalica, pojacalo nemam uz nju riknulo mi je, tako da ako neko zeli je isprobat na pojacalu bilo bi dobro ako vec imate svoje jer ja nemam.

Ova mi samo stoji i selim se uskoro pa se trebam rijesiti stvari,

Stvarno gitara nije za bacit neko tko je pocetnik ili neko tko ce moc ulozit malo da se poprave ti mali djelovi stvarno moze sluziti, ima izvrstan zvuk i mocan.

470KN

Elektricna gitara Hohner professional ST Scorpion

Brodarica, Zadar, Zadarska
18. ožu
Opis prodavatelja

Objavljeno u

Brodarica, Zadar, Zadarska
ID oglasa 3155082

Prijavi ovaj oglas